تشکیل اتاق کشاورزی انحراف از قانون اساسی نیست


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تشکیل اتاق کشاورزی انحراف از قانون اساسی نیست

از آنجا که در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن توجه جدی به حوزه کشاورزی صورت نگرفته و مهمترین بخش اقتصادی تولیدی کشور نیز بخش کشاورزی است، تشکیل اتاق مستقل کشاورزی ضروری است.
تشکیل اتاق کشاورزی انحراف از قانون اساسی نیست
از آنجا که در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن توجه جدی به حوزه کشاورزی صورت نگرفته و مهمترین بخش اقتصادی تولیدی کشور نیز بخش کشاورزی است، تشکیل اتاق مستقل کشاورزی ضروری است.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایانا با اعلام این مطلب گفت: با توجه به ساختار بخش کشاورزی و شرایطی که در توسعه اقتصاد ملی وجود دارد، باید مجموعه موضوعات مرتبط با توسعه اقتصاد کشور یکجا دیده شود.
عباس رجایی افزود: تشکیل اتاق کشاورزی و صنایع غذایی از جمله ضروریاتی است که برای توجه دادن به بخش کشاورزی و ابعاد مختلف این بخش باید در دستور کار قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن فعلی اتاقی است که نه به لحاظ اسمی و نه به لحاظ عملکردی توجه چندانی به بخش کشاورزی ندارد.
رجایی ادامه داد: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی باید حضور جدی تر، قانونگذاری، برنامه نویسی و رصد بخشهای تخصصی داشته باشد. این در حالیست که تاکنون این مهم در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن دیده نشده است.
تشکیل اتاق کشاورزی مطابق با نص قانون اساسی است
نماینده اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش کشاورزی جزو اصلی اقتصاد کشور و جزو زیرساختهای ضروری است، لذا پرداختن به آن بدون تشکیل اتاق کشاورزی و صنایع غذایی نمی تواند کامل باشد.
وی یادآور شد: تشکیل اتاق کشاورزی و صنایع غذایی بر اساس نص قانون اساسی صورت می گیرد و منافاتی با قوانین بالادستی ندارد.
رجایی تاکید کرد: اینکه اقتصاد کشور بر اساس مالکیت حوزه بندی شده و تشکیل اتاقها نیز بر اساس خصوصی، دولتی و تعاونی صورت گرفته، تفسیر از قانون است.

خبرگزاری ایانا – 2/8/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها