واردات گوشت بیش از نیاز داخل؛ دست‌های پنهان و سودهای کلان در کار است


دسته بندی: اخبار کشاورزی
واردات گوشت بیش از نیاز داخل؛ دست‌های پنهان و سودهای کلان در کار است

دست‌های پنهانی در کار است که از سودهای کلان نمی‌گذرند و مسئولان را مجاب به واردات گوشت می‌کنند که بیش از نیاز داخل است.
واردات گوشت بیش از نیاز داخل؛ دست‌های پنهان و سودهای کلان در کار است
سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: دست‌های پنهانی در کار است که از سودهای کلان نمی‌گذرند و مسئولان را مجاب به واردات گوشت می‌کنند که بیش از نیاز داخل است.
عیسی جعفری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس توانا، درخصوص مشکلات دامداران پرواری گفت: با تصویب طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت به وزارت جهاد کشاورزی، بخشی از مشکلات حل خواهد شد.
وی افزود: این بحث در کمیسیون کشاورزی نهایی شده و به تصویب اعضا رسیده است.
این نماینده مجلس گفت: درحال حاضر یکی از مشکلات در کشاورزی و دامپروری، نبود مدیریت واحد در تصمیم گیری‌هاست که عمده‌ترین آن بحث مجوز واردات است.
جعفری ادامه داد:‌ با تصویب نهایی این طرح در صحن علنی اختلاف نظرها در این زمینه رفع می‌شود.
عضو کمیسیون کشاورزی اظهار داشت:‌ در کمیسیون کشاورزی تحقیق وتفحص از واردات دام در حال اجراست و امیدواریم نتیجه آن منجر به حل مشکل دامداران شود.
وی افزود: در این زمینه دست‌های پنهانی در کار است که از سودهای کلان نمی‌گذرند و مسئولان را مجاب به واردات می‌کنند و واردات گوشتی که صورت می‌گیرد بیش از نیاز داخل است.
جعفری ادامه داد: در کشور ما هزینه تولید گوشت بالاست و دامدار توان رقابت با قیمت گوشت وارداتی را ندارد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی‌ گفت: در واقع ما زمینه را برای واردات فراهم کرده‌ایم و محترمانه از تولید کننده داخلی می‌خواهیم که کنار رود.
جعفری افزود: باید فرصت بیشتری در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم و طبق قانون باید از آنها حمایت کنیم.
وی خاطر نشان کرد: در قانون هدفمندی یارانه‌ها تاکید شده که از دامداران حمایت شود اما در این زمینه اقدامی نشده و یارانه‌ای به این بخش اختصاص پیدا نکرده است.

خبرگزاری فارس – 30/7/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها