سرمایهگذاری در بخش کشاورزی کاهش یافته است
دسته بندی: اخبار کشاورزی
رئیس اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان مرکبات ایران ضمن اعلام چشم
انداز نامناسب صادرات در این بخش، از کاهش بیسابقه سرمایهگذاری در بخش
کشاورزی خبر داد.
سرمایهگذاری در بخش کشاورزی کاهش یافته است
به دلیل نبود آمادهسازی بستر مناسب و عدم انجام روابط مناسب با دیگر کشورها درخششی در سالجاری در بخش صادرات به ویژه مرکبات وجود ندارد.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان مرکبات ایران ضمن اعلام چشم انداز نامناسب صادرات در این بخش، از کاهش بیسابقه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی خبر داد.
عنایت الله بیابانی با تاکید بر افزایش تولید در سالجاری اظهار داشت: به دلیل نبود آمادهسازی بستر مناسب و عدم روابط مناسب با دیگر کشورها درخششی در سالجاری در بخش صادرات به ویژه مرکبات وجود ندارد.
او با بیان اینکه در بسیاری از محصولاتی که قبلا ایران در آنها دارای مزیتهای فوق العاده صادراتی از جمله پسته بود اکنون دیگر فاقد پتانسیل قدیمی را ندارد، گفت: کاهش رشد سرمایهگذاری که در حال حاضر نزدیک به صفر است از مهمترین عوامل فضای ایجاد شده برای کشاورزی ایران است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان مرکبات با اشاره به تولید ۴ میلیون و نیم مرکبات در سال گفت: کشور باید سالانه در حدود یک میلیون تومان صادرات مرکبات داشته باشد اما به دلایل گفته شده نمیتوان این حجم صادرات وجودداشته باشد.وی از کاهش صادرات در سالجاری خبر داد.
خبرگزاری ایلنا - 89/3/9
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها
نکات مهم هنگام خرید سینی نشا برنج با کیفیت
دسته بندی:
گلخانه
انواع تجهیزات مزرعه
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
ادوات کشاورزی مدرن
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
فیلم استرچ چیست و چه کاربردی دارد؟
دسته بندی:
متفرقه
قطره چکان نتافیم NETAFIM
دسته بندی:
آبیاری
انواع کود های زیستی و مزایای آن
دسته بندی:
تغذیه گیاه
کود زیستی (بیولوژیک) چیست؟ معرفی 5 نوع
دسته بندی:
تغذیه گیاه
قیمت مه پاش و عوامل موثر بر آن
دسته بندی:
گلخانه
نایلون گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
مخازن پلی اتیلن ذخیره آب جاهد
دسته بندی:
آبیاری
خرید پد گلخانه- قیمت پوشال گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
در حال
جستجو...
توئیتر
فیس بوک
لینکدین
