فروش تخم‌مرغ بیش از5500 تومان، تخلفی که با آن برخورد نمی‌شود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
فروش تخم‌مرغ بیش از5500 تومان، تخلفی که با آن برخورد نمی‌شود

مصرف‌کنندگان تخم مرغ هنوز از سیاست‌های صفر شدن تعرفه‌های واردات، توزیع مستقیم توسط وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغ تخم‌گذار و .... بهره‌ای نبرده‌اند.
فروش تخم‌مرغ بیش از5500 تومان، تخلفی که با آن برخورد نمی‌شود
درحالی‌که مسوولان بازرگانی از کاهش قیمت تخم‌مرغ خبر داده و اعلام کرده‌اند فروش هر شانه تخم‌مرغ به قیمت بیش از پنج هزار و 500 تومان تخلف است، هر شانه تخم‌مرغ بیش از هشت هزار تومان و دانه‌ای 300 تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد و مصرف‌کنندگان هنوز از سیاست‌های صفر شدن تعرفه‌های واردات، توزیع مستقیم توسط وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغ تخم‌گذار و .... بهره‌ای نبرده‌اند.
به گفته رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران حداکثر قیمت با لحاظ کردن منافع تولیدکننده پنج هزار و 100 تا پنج هزار و 500 تومان است اما از این قیمت‌ها در بازار خبری نیست و جای سوال است تخم‌مرغ با این نرخ در کجا عرضه می‌شود؟ یا تخم‌مرغ موسسه جهاد استقلال وابسته به وزارت کشاورزی که قرار است شانه‌ای چهار هزار و 500 تومان به دست مصرف‌کننده برسد، کدام مصرف‌کننده و در کدام بازار آن را خریداری کرده‌ است.
به گزارش خبرگزاری ایران ایسنا، تاکنون مصرف‌کنندگان از هیچ یک از سیاست‌های اعمال شده برای تعدیل قیمت تخم‌مرغ نفعی نبرده‌اند؛ در صورتی‌که تعرفه‌ی واردات تخم‌مرغ صفر شده و از ترکیه تخم‌مرغ وارد کشور می‌شود و هم‌چنین اتحادیه‌ی مرغ تخم گذار تخم‌مرغ را کیلویی دو هزار 750 تومان (شانه‌ای پنج هزار و 500 تومان) و موسسه‌ی جهاد استقلال نیز شانه‌ای چهار هزار و 500 تومان عرضه می‌کنند - که البته مکان‌های عرضه هیچگاه اعلام نشده و مصرف‌کننده از آن بی‌خبر است - ‌قیمت‌ها شکسته نشده و همچنان هر شانه تخم‌مرغ در مغازه‌های سطح شهر بیش از هشت هزار تومان و دانه‌ای 300 تومان عرضه می‌شود.
جای سوال است اگر به گفته مسئولان بازرگانی فروش تخم‌مرغ‌های بیشض از پنج هزار و 500 تومان تخلف است چرا برخوردی صورت نمی‌گیرد؟
از طرف دیگر مسوولان بازرگانی معتقدند افزایش قیمت تخم‌مرغ در بازار به دلیل کوتاهی وزارت جهاد کشاورزی است؛ اما آنچه مهم است این‌که مصرف‌کنندگان از اسفندماه هر شانه تخم مرغ را شش هزار تومان و از اواخر شهریور ماه با افزایش ناگهانی قیمت این محصل را 9 هزار تومان هم تهیه کرده‌اند و وعده‌های کاهش قیمت و تعدیل بازار تا یک هفته و چند روز دیگر و .... عملی نشده است.

خبرگزاری ایسنا – 26/7/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها