قیمت آب کشاورزی تا پایان سال افزایش ندارد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
قیمت آب کشاورزی تا پایان سال افزایش ندارد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: قیمت آب بخش کشاورزی تا پایان سال هیچ افزایشی نخواهد داشت.
قیمت آب کشاورزی تا پایان سال افزایش ندارد
صادق خلیلیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: قیمت آب در بخش کشاورزی تا پایان سال افزایش نمی‌یابد و در حال حاضر روی کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی تمرکز داریم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: برای افزایش سایر حامل‌های انرژی در بخش کشاورزی مانند برق، گاز، نفت گاز نیز هنوز تصمیمی در ستاد هدفمندی یارانه‌ها گرفته نشده است.
وی ادامه داد:‌ دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها در صورت افزایش در حامل‌های انرژی اطلاع رسانی می کند.
به گزارش فارس، اخیرا وزیر نیرو به فارس گفته است یکی از مواردی که می‌تواند تأثیر بسزایی در تغییر رفتار کشاورزان ایجاد کند، قیمت آب کشاورزی است که اگر مقداری رشد کند هم شرکت‌های وزارت نیرو از زیان دهی خارج می شوند و هم اینکه می توانیم خدماتی به کشاورزان برای حفظ منابع آبی موجود ارائه کنیم.
نامجو افزوده است:تیم کارشناسی معاونت آب وزارت نیرو اظهارات خود را در رابطه با افزایش 20 درصدی قیمت آب به ستاد هدفمندی مطرح و ستاد هدفمندی یارانه ها نیز با قبول این نظرات تصمیم نهایی را بر عهده شخص رئیس جمهور گذاشته و نگاه این است که این میزان افزایش در همه بخش‌ها باشد.

خبرگزاری فارس– 22/6/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها