فرمول کودی جدید فسفات، گامی در جهت خودکفایی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
فرمول کودی جدید فسفات، گامی در جهت خودکفایی

با فرمول کودی جدید می توانیم کود فسفاتی با درصد مشخص را در داخل کشور تولید کنیم و دیگر نیازی به واردات آن مطابق با فرمولهای ثابت نیست.
فرمول کودی جدید فسفات، گامی در جهت خودکفایی
با فرمول کودی جدید می توانیم کود فسفاتی با درصد مشخص را در داخل کشور تولید کنیم و دیگر نیازی به واردات آن مطابق با فرمولهای ثابت نیست.
معاون بهبود تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: کودهای فسفاته دارای منشاء خارجی بودند و مطابق فرمول خاصی به کشور وارد می شدند.
مجید خلیلی خشنود افزود: با همت محققان کشورمان و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، فرمول کودی جدیدی با درصدهای متفاوتی از فسفات در کشور تولید شد.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته تنها دو مدل کود فسفات ساده و فسفات تریپل وجود داشت، اما در حال حاضر درصدهای مختلفی از این کود در کشور موجود است.
خلیلی خشنود ادامه داد: پس از دستیابی محققان به فرمول کودی جدید توسط موسسه تحقیقات خاک و آب مورد بررسی قرار گرفت و به تایید نهایی رسید.
شرکتها برای تولید فرمول کودی جدید اعلام آمادگی کنند
این مقام مسئول تصریح کرد: شرکتهایی که توانایی تولید این فرمول کودی جدید را داشته باشند می توانند به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مراجعه کرده و نسبت به تولید این کود در کشور اقدام کنند.
وی در پایان یادآور شد: با استفاده از این فرمول، دیگر نیازی به آن نیست که متکی به آنچه که از خارج وارد می شود باشیم. بلکه می توانیم در داخل کشور کود فسفاتی با درصدی که اراضی کشاورزی نیاز به این ماده معدنی دارند، تولید کنیم.

خبرگزاری ایانا – 16/6/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها