درخواست افزایش 25 درصدی قیمت محصولات لبنی به وزارت صنعت


دسته بندی: اخبار کشاورزی
درخواست افزایش 25 درصدی قیمت محصولات لبنی به وزارت صنعت

8 شهریور ماه سال جاری طی درخواست کتبی افزایش 20 الی 25 درصدی قیمت محصولات لبنی را به وزارت صنعت دادیم که هنوز جوابی نداده‌اند.
درخواست افزایش 25 درصدی قیمت محصولات لبنی به وزارت صنعت
رئیس هیئت مدیره اتحادیه لبنی ایران گفت: 8 شهریور ماه سال جاری طی درخواست کتبی افزایش 20 الی 25 درصدی قیمت محصولات لبنی را به وزارت صنعت دادیم که هنوز جوابی نداده‌اند.
خبرگزاری فارس: درخواست افزایش 25 درصدی قیمت محصولات لبنی به وزارت صنعت
مجید علیداد در گفت‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: درخواست نمایندگان صنایع لبنی در در مرحله نخست آزادسازی قیمت است.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه لبنی ایران افزود: در صورتی که دولت موافق آزاد بودن قیمت محصولات لبنی نباشد تقاضا داریم با توجه به افزایش قیمت شیر قیمت محصولات لبنی هم 20 الی 25 درصد افزایش داشته باشد.
وی افزود: این درخواست هنوز در حال بررسی است و جوابی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت داده نشده است.
علیداد در خصوص بدهی دولت از بابت توزیع شیر یارانه‌ای به صنایع لبنی گفت: ظاهرا 100 میلیارد تومان آماده و چک آن نزد وزارت صنعت، معدن و تجارت است و قرار است به زودی به حساب صنایع لبنی واریز شود.
وی افزود: قرار است این مبلغ به عنوان 50 درصد بدهی سال جاری و 50 درصد بدهی سال گذشته واریز شود.
علیداد افزود: این مبلغ حتی میزان بدهی‌های سال جاری را نیز تسویه حساب نمی‌کند اما به دلیل اینکه بدهی‌های سال گذشته صنایع لبنی مغفول نباشد قرار است 50 درصد از بدهی سال گذشته نیز پرداخت شود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه لبنی تصریح کرد: قرار شده وجوه اداره شده حمایت از چرخه تولید شیر در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و به حساب صندوق حمایت از توسعه کشاورزی واریز شود اما درخواست ما این است که بخشی از این وجوه به حساب صندوق توسعه لبنی نیز واریز شود.

خبرگزاری فارس– 13/6/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها