وعده‌های دولت برای حمایت از دامداران اجرا نشد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
وعده‌های دولت برای حمایت از دامداران اجرا نشد

بعد از حذف یارانه شیر از مصرف‌کننده، بسته‌های حمایتی و یارانه‌های تسهیلاتی در نظر گرفته شده هیچ کدام اجرایی نشده و وضعیت دامداران رو به زوال است.
وعده‌های دولت برای حمایت از دامداران اجرا نشد
رئیس هیئت مدیره اتحادیه دامداران سراسر کشور خبر داد: بعد از حذف یارانه شیر از مصرف‌کننده، بسته‌های حمایتی و یارانه‌های تسهیلاتی در نظر گرفته شده هیچ کدام اجرایی نشده و وضعیت دامداران رو به زوال است.
سیروس روستا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: در حال حاضر هیچ فریاد‌رسی برای دامدار نیست همه قول‌هایی که داده بودند تنها سراب و بهانه‌ایی برای حذف یارانه جاری شیر بود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه دامداران سراسری کشور افزود: سناریو‌های تعیین قیمت شیر استانی هم اجرایی نشده و در برخی استان‌ها هم که نتیجه گرفته شده براساس سلیقه و اجبار و تهدید بوده است. در حالی که هیچ کدام از آنها هم برای اجرا ابلاغ نشده است.
وی افزود: علاوه بر آن بسته‌های حمایتی در مورد هدفمندی یارانه‌ها نیز اجرایی نشده و باعث شده که روز به روز صنعت دامداری کشور وضعیت وخیم‌تری پیدا کند.
وی گفت: کارگروهی که اخیراً قیمت خرید شیر از دامدار در استان تهران را 520 تومان اعلام کرده بود برای اجرا ابلاغ نشده و هنوز هر کیلوگرم شیر با میانگین 380 الی 400 تومان در کل کشور خریداری می‌شود.
روستا گفت: قیمت تمام شده شیر در حال حاضر 573 تومان و با در نظر گرفتن حاشیه سود 630 تومان در هر کیلوگرم باید باشد در حالی که در هر کیلوگرم 120 تومان کمتر از قیمت تمام شده خریداری می‌شود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه دامداران سراسری کشور تصریح کرد: میزان تولید شیر در کشور 30 الی 40 درصد کاهش پیدا کرده و دلیل آن نداشتن استطاعت مالی دامداران برای خرید جیره نگهداری غذایی دام است.

خبرگزاری فارس– 2/5/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها