اعطای تسهیلات ارزان قیمت جهت تجهیز ناوگان سمپاشی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
اعطای تسهیلات ارزان قیمت جهت تجهیز ناوگان سمپاشی

معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات از تخصیص 36 میلیارد ریال اعتبار جهت تجهیز ناوگان سمپاشی کشاورزان خبر داد.
اعطای تسهیلات ارزان قیمت جهت تجهیز ناوگان سمپاشی
معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات از تخصیص 36 میلیارد ریال اعتبار جهت تجهیز ناوگان سمپاشی کشاورزان خبر داد.
محمد جواد سروش در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: در راستای تجهیز ناوگان سمپاشی، اعتبار مورد نیاز برای خرید 300 سمپاش توربولاینر (توربینی) که قیمت هر کدام حدود 10 تا 12 میلیون تومان است برای شرکت های خدمات سمپاشی و کشاورزان تامین می شود.
وی یکی از اهداف تامین این تعداد سمپاش برای کشاورزان را مبارزه با آفت سن گندم ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه آفت سن گندم یک آفت همگانی است و بر این اساس مبارزه با آن جزو وظایف کشاورزان است اما دولت نیز در این بخش کشاورزان را تنها نمی گذارد و پا به پای آنها با این آفت مبارزه می کند.
معاون مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات ادامه داد: در بخش گندم آبی کمترین مشکل را با آفت سن گندم داریم و در بخش گندم دیم نیز آن بخشی که صرفه اقتصادی ندارد و از طرف کشاورزان رها شده، به محلی برای تجمع آفت سن گندم تبدیل شده است.
وی از افزایش کیفیت گندم های برداشت شده در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به برنامه های اجرا شده در بخش تولیدات زراعی، تولید امسال گندم با کیفیت پیش بینی می شود.
خاطر نشان می شود، \'مجید خلیلی خشنود\' معاون امور بهبود تولیدات گیاهی وزیر جهادکشاورزی تولید امسال گندم در مزارع کشور را 5/13 میلیون تن پیش بینی کرده است.

خبرگزاری ایرنا – 9/4/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها