سازمان بهداشت جهانی از ریشه‌کنی کامل طاعون گاوی خبر داد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
سازمان بهداشت جهانی از ریشه‌کنی کامل طاعون گاوی خبر داد

سازمان بهداشت جهانی عاری بودن همه 198 کشور دارای سرمایه دامی جهان را از بیماری طاعون گاوی تایید کرد.
سازمان بهداشت جهانی از ریشه‌کنی کامل طاعون گاوی خبر داد
رییس سازمان دامپزشکی کشور که برای شرکت در هفتاد و نهمین اجلاس سالانه جهانی بهداشت دام به پاریس سفر کرده بود، گفت: سازمان بهداشت جهانی عاری بودن همه 198 کشور دارای سرمایه دامی جهان را از بیماری طاعون گاوی تایید کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، سید محسن دستور افزود: در جریان برگزاری این اجلاس، نمایندگان کشورهای عضو با صدور قطعنامه‌ای، ریشه‌کنی بیماری طاعون گاوی را اعلام کرده و تصریح کردند که همه 198 کشور دارای سرمایه دامی جهان که در گذشته در معرض این بیماری بودند، اکنون عاری از طاعون گاوی هستند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در سال 1387 موفق به دریافت گواهی ریشه‌کنی و پاک‌بودن از بیماری طاعون گاوی شد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: در این راستا برنامه نظام مراقبت از بیماری پس از ریشه‌کنی (Post Eradication Surveillance) توسط سازمان دامپزشکی اعمال شد.
دستور ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی همچنین کشورهای ژاپن، بوتسوانا، فیلیپین، بولیوی، برزیل و اروگوئه را در لیست کشورهایی که تمام یا بخشی از آنها با واکسیناسیون یا بدون واکسیناسیون عاری از بیماری تب‌برفکی هستند قرار داد.
حذف بیماری بی اس اف (BSF) که مربوط به دام‌های سنگین است در کشورهای دانمارک و پاناما نیز از سوی سازمان بهداشت جهانی دارای ریسک قابل اغماض اعلام شدند.

خبرگزاری ایرنا – 17/3/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها