افزایش منابع مالی کشاورزی محقق نشده است
دسته بندی: اخبار کشاورزی

در حالی که طی دو مرحله منابع مالی بانک کشاورزی افزایش یافت، اما در عمل هیچکدام از اعتبارات مذکور به این بانک ارایه نشده است.
افزایش منابع مالی کشاورزی محقق نشده است
در حالی که در قانون افزایش بهره وری و برنامه پنجم توسعه، طی دو مرحله منابع مالی بانک کشاورزی افزایش یافت، اما در عمل هیچکدام از اعتبارات مذکور به این بانک ارایه نشده است.
عضو کمیسیون تلفیق در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایانا با اعلام این مطلب گفت: کمیسیون کشاورزی برای تدوین لایحه بودجه سال 90 بیش از 50 پیشنهاد ارایه کرده است که انتظار می رود با پیشنهادات ارایه شده، لایحه بودجه به لایحه ای موثر در بخش مبدل شود.
کاظم فرهمند افزود: در پیشنهادات تدوین شده کمیسیون، موارد مختلفی در وزارتخانه های کشاورزی، نیرو، بانک کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی دیده شده است که در صورت تصویب می تواند با مشکلات عدیده ای پاسخ دهد.
وی خاطرنشان کرد: به رغم تصویب قانون افزایش بهره وری و برنامه پنجم توسعه و قرار گرفتن ماده واحده هایی که بر اساس آن منابع مالی بانک کشاورزی افزای می یافت، هیچکدام از قوانین مذکور به مرحله اجرا درنیامده و در عمل اعتبار مالی این بانک افزایش نیافته است.
فرهمند ادامه داد: 700 میلیارد تومانی که انتظار می رفت به منابع مالی این بانک اضافه شود، به دلایل مختلفی هنوز در اختیار بانک کشاورزی قرار نگرفته و تلاش می شود با گنجاندن ردیفهای اعتباری در لایحه بودجه سال 90 مشکل منابع مالی این بانک مرتفع شود.
اعتبارات صندوق بیمه محصولات کشاورزی در دستور کار
وی تصریح کرد: از مهمترین مواردی که در راس پیشنهادات کمیسیون تلفیق قرار دارد، تامین اعتبار صندوق بیمه محصولات کشاورزی که سال قبل به تصویب نرسید است.
نماینده بافق و مهریز در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت مصوب کرده از محل اعتبارات خشکسالی و در ماده واحده های 10 تا 12، اعتبار مورد نیاز این صندوق تامین شود که تلاش می شود در لایحه بودجه به صورت ردیف دیده شود.
اعتبار سازمان نظام مهندسی افزایش می یابد
فرهمند تاکید کرد: در حالی که سازمان نظام مهندسی به عنوان تشکلی خصوصی به شمار رفته، در مقایسه با سایر ارگانهای مشابه نظیر سازمان نظام پزشکی از بودجه بسیار محدودی برخوردار است که تلاش می شود در کمیسیون تلفیق افزایش بودجه آن به تصویب برسد.
وی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی با داشتن اعضای بیشتر و ضرورت ایجاد اشتغال برای اعضا در جامعه، با نگرش بر افزایش تولید در بخش کشاورزی ناگزیر به داشتن اعتبارات قابل توجهی است که در سالهای گذشته همواره مورد غفلت واقع شده است.
عضو کمیسیون تلفیق همچنین گفت: رسالت نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق حمایت از بخش کشاورزی برای ایجاد فرصتهای اشتغال و همچنین طرحهای تحقیقاتی و افزایش اعتبارات بخش کشاورزی است.
فرهمند در ادامه افزود: پس از اتمام فصل درآمدها در پایان فصل جاری از هفته آینده بحث بخش هزینه ها در کمیسیون تلفیق آغاز می شود که پیشنهادهای 50 گانه کمیسیون کشاورزی در بخش هزینه ها محمل ارایه خواهد یافت.
خبرگزاری ایانا – 90/1/19
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها
نمکزدایی و کشاورزی: درسهایی از اسپانیا
دسته بندی:
آبیاری
شیرین سازی آب کشاورزی
دسته بندی:
آبیاری
حشرات مفید
دسته بندی:
زراعت
کود دامی طلای سیاه کشاورزی پایدار
دسته بندی:
زراعت
علوفه خرد کن چیست و چکار میکند
دسته بندی:
تعذیه و پرورش دام
لوله های پلی اتیلن کاربردها و قیمت
دسته بندی:
آبیاری
راهنمای جامع انتخاب کود
دسته بندی:
تغذیه گیاه
نحوه استفاده از میکسر خوراک دام
دسته بندی:
مکانیزاسیون
حشرهکشها
دسته بندی:
سموم و آفات
مزایای حشرهکشها
دسته بندی:
سموم و آفات