پرداخت یارانه به صادرکنندگان طیور در مجلس پیگیری می‌شود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
پرداخت یارانه به صادرکنندگان طیور در مجلس پیگیری می‌شود

مجلس دهم برای حل مشکلات بخش کشاورزی موضوع تأمین منابع مالی مورد نیاز برای مقابله با تب برفکی و پرداخت یارانه به صادرکنندگان طیور را پیگیری می‌کند.
نماینده ارومیه در مجلس گفت: مجلس دهم برای حل مشکلات بخش کشاورزی موضوع تأمین منابع مالی مورد نیاز برای مقابله با تب برفکی و پرداخت یارانه به صادرکنندگان طیور را پیگیری می‌کند.
سید هادی بهادری افزود: قیمت تمام شده محصولات کشاورزی در مقایسه با کشورهای همسایه بالاست و برای رفع این نقیصه باید یارانه به کشاورزان و پرورش دهندگان طیور در استان آذربایجان غربی اختصاص یابد.
بهادری اظهار کرد: باید موضوع ترانزیت محصولات کشاورزی به صورت زمینی و حمل و نقل هوایی نیز مورد توجه دولت باشد تا بتوان با سهولت محصولات کشاورزان را صادر کرد.
نائب رئیس کمسیون عمران مجلس افزود: رفع نواقص بیمه روستائیان نیز مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفته و امسال تلاش می‌شود قوانین مربوط به این موضوع در مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد.
بهادری گفت: باید کیفی کردن محصولات کشاورزی با رعایت حفظ منابع آب اولویت نخست در بخش کشاورزی باشد زیرا اکنون ۲. ۵ برابر میانگین جهانی برای تولید محصول در کشور آب مصرف می‌شود.

خبرگزاری ایلنا – 95/4/12