سقف اعتبارات بخش کشاورزی در بودجه سال آینده تعیین شد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
سقف اعتبارات بخش کشاورزی در بودجه سال آینده تعیین شد

امسال در بودجه 3 هزار و 141 میلیارد و 473 میلیون تومان اعتبار برای بخش‌های هزینه‌ای و تملک‌ دارایی‌های سرمایه‌ای بخش کشاورزی پیشنهاد شده است.
امسال در بودجه 3 هزار و 141 میلیارد و 473 میلیون تومان اعتبار برای بخش‌های هزینه‌ای و تملک‌ دارایی‌های سرمایه‌ای بخش کشاورزی پیشنهاد شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سقف اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای از محل درآمد عمومی در بخش کشاورزی پیشنهاد شد امسال در بخشنامه برنامه و بودجه سال 94 مبلغ 1809 میلیارد و 5 میلیون و 100 هزار تومان برای تخصیص به بخش‌های جاری کشاورزی پیشنهاد شده است.
همچنین در این بخشنامه مبلغ 1332 میلیارد و 467 میلیون و 900 هزار تومان نیز برتی اختصاص به هزینه‌های بخش عمرانی کشاورزی اعلام شده است.
با توجه به نقش و اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد کشور، تأمین امنیت غذایی به نظر می‌رسد دولتمردان در تصویب بودجه به این بخش توجه ویژه داشته باشند.
ایران به دلیل داشتن اقلیم‌های متنوع که به گفته کارشناسان از 11 اقلیم دنیا 9 اقلیم در این کشور وجود دارد ظرفیت مناسبی برای بخش کشاورزی موجود است.
همچنین وجود 150 فارغ‌التحصیل کشاورزی جویای کار، نیروی کار ارزان و انرژی فراوان، وصل بودن به کریدورهای بین‌المللی ترانزیت کالا، همه شرایطی ایجاد کرده است مسئولان به این بخش بعنوان چرخاننده چرخ اقتصاد کشور نگاه کنند.

خبرگزاری فارس – 93/7/3