اجرای آبیاری تحت فشار در 42 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور


دسته بندی: اخبار کشاورزی
اجرای آبیاری تحت فشار در 42 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور

در پنج ماهه گذشته در 59 هزار هکتار از اراضی کشور مطالعه و طراحی آبیاری نوین صورت گرفته که از این میزان، 42 هزار و 476هکتار به تصویب رسیده و 45 هزار و 800 هکتار نیز به عقد قرارداد منجر شده است.



اجرای آبیاری تحت فشار در 42 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور
مدیرکل دفتر توسعه سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی از اجرای 32 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی کشور در پنج ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش ایانا از روابط عمومی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی، عبدالحسین بهنام زاده با اشاره به روند پیشرفت طرح توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در پنج ماهه نخست سال جاری، گفت: در پنج ماهه گذشته در 59 هزار هکتار از اراضی کشور مطالعه و طراحی آبیاری نوین صورت گرفته که از این میزان، 42 هزار و 476هکتار به تصویب رسیده و 45 هزار و 800 هکتار نیز به عقد قرارداد منجر شده است.
وی با بیان اینکه در پنج ماهه نخست امسال در 32 هزار هکتار از اراضی کشور آبیاری تحت فشار صورت گرفته است، یادآور شد: از این میزان 16 هزار هکتار به صورت آبیاری بارانی و 16 هزار هکتار نیز به شیوه آبیاری قطره ای انجام یافته است.
مدیرکل دفتر توسعه سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی استانهای فارس، هرمزگان و اصفهان را به ترتیب با پنج هزار و 114 هکتار، سه هزار و 236 هکتار و دو هزار و 973 هکتار بیشترین عملیات انجام شده آبیاری تحت فشار از ابتدای سال جاری در آنها اعلام کرد.
بهنام زاده عملیات در حال اجرای آبیاری تحت فشار در سال جاری را 80 هزار و 189 هکتار بیان کرد گفت: در مجموع از ابتدای توسعه طرح آبیاری نوین تاکنون در 900 هزار هکتار از اراضی کشور آبیاری تحت فشار انجام گرفته است./


منبع: خبرگزاری کشاورزی ایران
1389/08/02



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها