پتانسیلهای صادراتی بالایی در بخش کشاورزی وجود دارد
دسته بندی: اخبار کشاورزی

در صورت توجه به کیفیت محصولات تولیدشده، پتانسیلهای بسیار بالایی برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی وجود دارد.
پتانسیلهای صادراتی بالایی در بخش کشاورزی وجود دارد
در صورت توجه به کیفیت محصولات تولیدشده، پتانسیلهای بسیار بالایی برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی وجود دارد.
معاون کمکهای تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ایانا گفت: در بخش کشاورزی صادرکنندگان نمونه، امشب از 11 صادرکننده با حضور ریاست جمهوری تقدیر می شود.
کیومرث کرمانشاهی افزود: در بخش کشاورزی در چهار گروه خشکبار از جمله کشمش و پسته، بخش گیاهان دارویی مانند زعفران، گروه محصولات دامی - شیلاتی و میوه و تره بار صادرکنندگان نمونه که از شاخصهای صادراتی از جمله ارزش صادراتی سال گذشته، گسترش و حفظ بازارهای فعلی و شناسایی بازارهای جدید، دارا بودن مهارتهای تخصصی و پرسنل تحصیل کرده، بهره گیری از تسهیلات صندوق حمایت از صادرکنندگان و... برخوردار بوده اند، تجلیل می شود.
وی از روند افزایشی تعداد صادرکنندگان بخش کشاورزی خبر داد و خاطرنشان کرد: سال گذشته 9 صادرکننده نمونه در این بخش وجود داشت که در سال جاری به 11 صادرکننده ارتقا یافته است.
کرمانشاهی ادامه داد: متاسفانه وجود ضایعات بالا در بخش کشاورزی از مهمترین مشکلاتی است که باعث شده زمینه صادراتی این محصولات را به رغم دارا بودن پتانسیلهای زیاد تولیدی کاهش دهد.
وی تصریح کرد: اگر به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم در بخش صنایع غذایی با بکارگیری بسته بندیهای مناسب و کاهش ضایعات شاخصهای تولید را افزایش دهیم، خواهیم توانست بازارهای صادراتی بیشتری را از آن خود کنیم.
افزایش کیفیت باعث صعود صادراتی محصولات کشاورزی می شود
معاون کمکهای تجاری سازمان توسعه تجارت ایران یادآور شد: با توجه به آنکه ایران دارای اقلیم و مزیتهایی چون چهار فصل بودن است، بنابراین بخش کشاورزی می تواند بیش از گذشته فعال عمل کند و زمینه های صادراتی بیشتری را نیز فراهم آورد.
کرمانشاهی تاکید کرد: صادرات در زمینه صنایع غذایی حدود یک میلیارد و 200 میلیون دلار برآورد شده است که این رقم در صورتی که کیفیت محصولات تولیدی افزایش پیدا کند و در کنار آن بسته بندی و سایر شاخصه ها نیز ارتقا یابد، قابل افزایش است.
وی اظهار داشت: لازم است تشکلهای صادراتی بخش کشاورزی فعالتر عمل کنند و برای بازاریابی محصولات کشاورزی در کشورهای هدف اقدام کنند.
گفتنی است، به مناسبت 29 مهرماه، روز ملی صادرات، امشب مراسمی با حضور ریاست جمهوری و تمامی دست اندرکاران صادراتی و صادرکنندگان نمونه کشور در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار می شود.
خبرگزاری ایانا - 89/7/28
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها
آفت و بیماری رایج گندم
دسته بندی:
زراعت
آفت و بیماری رایج گندم
دسته بندی:
زراعت
سمپاشهای کشاورزی
دسته بندی:
مکانیزاسیون
سمپاش تراکتوری
دسته بندی:
اخبار داخلی پرتال
پوشش استخرهای کشاورزی
دسته بندی:
استخر ژئوممبران
سمپاشی با پهپاد در کشاورزی
دسته بندی:
سموم و آفات
آشنایی با نسل جدید آفتکش ها
دسته بندی:
سموم و آفات
کود نیترات کلسیم
دسته بندی:
تغذیه گیاه
شیر خودکار پلیمری چیست ؟
دسته بندی:
آبیاری
قویترین سموم قارچ کشها کدام هستند
دسته بندی:
سموم و آفات
نمکزدایی و کشاورزی: درسهایی از اسپانیا
دسته بندی:
آبیاری
شیرین سازی آب کشاورزی
دسته بندی:
آبیاری
حشرات مفید
دسته بندی:
زراعت
کود دامی طلای سیاه کشاورزی پایدار
دسته بندی:
زراعت
علوفه خرد کن چیست و چکار میکند
دسته بندی:
تعذیه و پرورش دام