نهاده‌ها در فراز، قیمت مرغ در فرود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
نهاده‌ها در فراز، قیمت مرغ در فرود

قیمت مرغ نسبت به ایام عید کاهش بسیاری داشته و این کالا در میادین میوه و تره‌بار کمتر از 6 هزار و 300 تومان به فروش می‌رسد.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: قیمت مرغ نسبت به ایام عید کاهش بسیاری داشته و این کالا در میادین میوه و تره‌بار کمتر از 6 هزار و 300 تومان به فروش می‌رسد.
محمد یوسفی اظهار داشت: قیمت مرغ نسبت به ایام عید کاهش بسیاری داشته و این کالا در میادین میوه و تره‌بار کمتر از 6 هزار و 300 تومان (6280تومان) به فروش می‌رسد.
وی با بیان اینکه بهای مرغ در ایام عید بین 7 تا 8 هزار تومان گزارش می‌شد ادامه داد: البته این افزایش قیمت نیز تنها مربوط به چند روز بود که علت آن نیز عدم تردد کامیون‌ها و تعطیلی کشتارگاهها اعلام شد.
یوسفی افزود: تولید زیاد عامل کاهش قیمت این کالا است.
وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ زنده در حال حاضر 4 هزار و 400 تومان است اضافه کرد: قیمت تمام شده تولید این کالا در سال 92 ، 4800 تومان بوده که امسال با توجه به افزایش حقوق‌ها‌ و نرخ کرایه‌ها به حدود 5 هزار تومان می‌رسد.
یوسفی با اشاره به افزایش بهای نهاده‌های دامی، افزود: قیمت ذرت برزیل تحویل بنادر 1100 و تحویل مرغداری 1200 تومان است.
وی اضافه کرد: بهای سویا نیز تحویل بنادر حدود 1900 و تحویل مرغداری 2000 تومان است.

باشگاه خبرنگاران جوان – 93/2/2